Klanten

Onze klanten

Onze klanten bestaan uit kleine en middelgrote ondernemingen binnen zeer uiteenlopende sectoren in het MKB. Ook de rechtsvorm van deze ondernemingen varieert van eenmanszaak tot VOF tot BV. Daarnaast hebben een aantal klanten personeel in dienst en een aantal niet. Al met al een zeer gevarieerd en uitdagend geheel van ondernemers en ondernemingen.

Naast grote verschillen zijn er echter een aantal zaken die deze ondernemers onbetwist gemeenschappelijk hebben:

  • Het zijn allemaal ondernemers, die hebben gekozen om te ondernemen en hier hun hele ziel en zaligheid inleggen;
  • Ze hebben vaak overvolle agenda’s en relatief weinig tijd voor zaken die niet direct met de kernactiviteiten van hun onderneming te maken hebben;
  • Ze zijn ondanks het bovenstaande wel op zoek naar een adviseur die hen onpartijdig en onafhankelijk met raad en daad bijstaat op de paden die ze als ondernemer dagelijks bewandelen.

De wensen en verlangens van deze ondernemers proberen wij dagelijks actief en pro-actief in te vullen op een manier die hen aanspreekt. Dit betekent in de praktijk dat wij de ondernemer centraal stellen, zeer flexibel zijn en snel en goed antwoorden op zijn of haar vragen. Wij hebben intern en extern korte communicatielijnen, een no-nonsens mentaliteit, en houden van aanpakken.

Klant worden?

Heeft u een vraag voor ons? Of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Laat dan hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever direct contact? Bel dan met 0411-671543.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.